Фітоцентр Євгена Товстухи
головна сторінка
питання-відповідь
Питання-відповідь
Поставити запитання
Хвороби
Інфекційні хвороби
Дитячі захворювання
Запитання
Педіатр поставив діагноз «лямбліоз» і призначив багато таблеток. Я прочитала протипоказання і боюся давати дитині, бо їй лише 5 років. Можливо, щоб лямбліоз пройде сам, а якщо ні, чи можете ви щось запропонувати?
Відповідь
Лямблії – це простіші, які паразитують у печінці. Самі вони, як правило, ніколи не проходять. Для лікування лямбліозу є надійні рослини: родовик лікарський, барбарис, цикорій, м’ята перцева та меліса, медунка лікарська. Якщо для дитини 5 років, то береться чайна ложка рослини на 100 мл води, кип’ятити 3 хвилини, настоювати від декількох годин до цілої ночі. Дитині вживати по 1-2 чайній ложці за 30 хв до їжі. Вживати по тижнях: наприклад, тиждень – родовик, тиждень – барбарис, тиждень – цикорій. Лікування триває мінімум 1-2 місяці. Якщо цист паразита не буде знайдено напротязі тижня, то необхідно пролікуватися ще місяць-півтора.
Академік Євген Степанович Товстуха
Запитання
Маю таку проблему як понижений тиск, допоможіть, будь ласка, позбавитись цієї недуги.
Харьковський Олександр , 25 років
Відповідь
Доброго дня, Олександре! Покращити ваш стан та нормалізувати тиск допоможуть такі рослинні препарати, як: НОНи №№ 7,12, а також спиртові настоянки - кропива серцева, глід, хміль, гречка, цикорій, синюха, меліса, м’ята, шавлія, талабан, спориш, деревій. Для визначення курсу лікування, а також схеми прийому, дозування препаратів, зверніться, будь ласка, в один з наших центрів особисто або за телефоном.
Академік Євген Степанович Товстуха
Поставте своє запитання лікарю
або
Запишіться на прийом